park op den berg logo

Park Op Den Berg

 

Uitzicht op genieten

Droomt u ervan om te wonen op een bijzondere locatie? Wilt u elke dag in uw appartement wakker worden met het gevoel dat u zich midden in de natuur bevindt? Komt u graag tot rust op uw privéterras met adembenemend uitzicht? Park op den Berg – gelegen in het groene hart van Heist-op-den-Berg – heeft het allemaal. Hier wonen, is op-en-top genieten. 

Wonen op de Heistse Berg,

een gegeerde locatie 

Park op den Berg is een uniek project. De ligging alleen spreekt al tot de verbeelding: de Heistse Berg is een buitengewone en bosrijke locatie in Heist-op-den-Berg waar het fijn vertoeven én thuiskomen is. De ligging van het project biedt bovendien een adembenemend uitzicht dat kilometers ver reikt.

Bij de ontwikkeling van de site was de natuur dan ook de belangrijkste bron van inspiratie. De drie appartementsgebouwen zijn zo ingeplant en ontworpen door M2 Architecten dat elke bewoner maximaal kan genieten van de schitterende omgeving. Door hun schaal (maximaal 8 bouwlagen) en vloeiende bouwstijl met afgeronde hoeken en open gevelstructuur vormen ze één organisch geheel.

Dat natuurlijke karakter wordt nog versterkt door het gebruik van duurzame materialen: van beige natuursteen voor de gevels tot aluminium met warme messingkleur voor de balustrades en het buitenschrijnwerk. Alles is perfect in harmonie. Pure klasse.

Groene omgeving

Vloeiende architectuur

Fantastisch uitzicht

36 luxe appartementen

met een apart karakter 

Alle 36 appartementen genieten dankzij de zuidwestelijke oriëntatie op elk moment van de dag van de zon. De kamerhoge ramen trekken zalig veel licht naar binnen en bieden de mooiste vergezichten. De indeling is doordacht. Op elke verdieping vindt u 1 appartement met de leefruimte op het westen gericht, 1 appartement met de leefruimte op het zuiden gericht en 1 ruim hoekappartement met de leefruimte op het zuiden en het westen gericht. Wilt u nog meer genieten van buiten? Aan de zuidelijke of westelijke kant is er telkens een riant uitpandig terras voorzien. Aan de noordelijke en oostelijke zijde liggen de kamers, in alle koelte.

Prijzen vanaf € 285.000 excl. kosten en btw.

Park op den Berg heeft een gevarieerd aanbod aan appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Alle appartementen hebben een open keuken en worden luxueus afgewerkt met duurzame materialen, volgens uw wensen. Zo is er parketvloer en vloerverwarming. De duplex penthouses bieden het summum van esthetiek en woonkwaliteit, een grote en lichte living, een open keuken uitgerust met toestellen van topmerken en een design badkamer. De schitterende terrassen bieden bovendien een uitzicht op nog meer genieten.

Dankzij de gegeerde locatie en de kwaliteitsvolle afwerking is dit een zorgeloze investering.

Investering met zicht op

duurzame meerwaarde

Park op den Berg biedt een unieke opportuniteit voor wie op zoek is naar exclusief vastgoed. De locatie creëert een duurzame meerwaarde en het architecturale ontwerp is uitgekiend. De appartementen worden bovendien volledig afgewerkt. Dankzij onze klantenbegeleiding helpen we u daarbij de juiste keuzes te maken. Zo hoeft u zich over de afwerking geen zorgen te maken en mag u er zeker van zijn dat de woon- en levenskwaliteit in dit nieuwbouwproject van een uitzonderlijk hoog én duurzaam niveau is. Of u dus meteen in uw appartement wil gaan wonen of het eerst nog enkele jaren wenst te verhuren... u wint altijd.

  • Unieke locatie
  • Volledig afgewerkt
  • Klantenbegeleiding
map

Heist-op-den-Berg

Kloosterstraat 3-5-7

Heist-op-den-Berg is een levendige gemeente. Op ieder moment van het jaar is er wel iets te doen. Op de Heistse Berg bevindt zich het kerkplein, het kloppende hart van de gemeente, met de 14e-eeuwse gotische Sint-Lambertuskerk en het oude gemeentehuis uit de 19e eeuw.

Voor nog meer cultuur en regionale geschiedenis kunt u terecht in de drie Heistse musea. Liefhebbers van streekbieren of andere lokale producten worden dan weer op hun wenken bediend in één van de gezellige cafés aan de voet van de Heistse Berg. 

Aan de andere kant van de Heistse Berg ligt de watertoren, verstopt in het Bergbos. Bij helder weer kunt u van hieruit zelfs het Atomium in Brussel zien!


 

  • Kerk
  • Eet- en drinkgelegenheden
  • Watertoren
  • Winkelstraat
  • Cultuurcentrum
  • Musea
  • Station

Blijf als eerste

op de hoogte

Ziet u zichzelf hier graag wonen? Registreer u hier en ontvang straks als eerste meer nieuws over dit schitterende project.

De verkoop start binnenkort.