Kom het uitzicht bewonderen vanuit de ruwbouw

Boek uw afspraak

park op den berg logo

Park Op Den Berg

Appartementen en penthouses met uitzicht op genieten

Park op den Berg is in alle opzichten uniek. Dit nieuwbouwproject met 36 luxeappartementen en penthouses ligt op de Heistse Berg, een heuvel die uitkijkt over Heist-op-den-Berg. De integratie in het bosrijke landschap, de transparante en vloeiende bouwstijl en het gebruik van duurzame materialen, geven dit woonproject op de site van het voormalige Heilig-Hartcollege een bijzonder karakter. De doordachte indeling en stijlvolle afwerking van de appartementen en penthouses versterken nog de beleving van de omgeving. Dit is kwaliteitsvol wonen met zicht op genieten.

Meer over het project

Op afspraak

Werfbezoek

 

 

We nodigen u graag uit op werfbezoek. Kom langs en bezoek de appartementen in ruwbouwfase. Contacteer ons vrijblijvend op het telefoonnummer 03 290 90 00 of via het contactformulier.

Enkel op afspraak! We hebben de nodige hygiënische maatregelen genomen zodat we u in alle veiligheid kunnen ontvangen. 

 

Mijlpaal: Meiboomplanting

Begin mei werd het hoogste punt bereikt! Het werfteam liet deze gebeurtenis niet zomaar voorbij gaan en plantte een speciale meiboom. We legden deze mijlpaal vast met prachtige dronebeelden. Geniet mee! 

Graag het uitzicht zelf bewonderen?

Maak een afspraak met onze vastgoedadviseur via het contactformulier of bel hem op 03 290 90 00.

Appartement kopen in Heist-op-den-Berg?

Park op den Berg biedt u de keuze uit nieuwbouwappartementen en penthouses met een schitterend uitzicht over Heist-op-den-Berg.

Bekijk het aanbod

Groene omgeving

Vloeiende architectuur

Fantastisch uitzicht

Harmonieus woonproject

"We gingen voor dit nieuwbouwproject op zoek naar een welgevormd evenwicht tussen de natuur van vandaag en de nieuwe wooneenheden. Een perfecte harmonie met het landschap creëren was van in het begin een prioriteit in dit woonproject."

Philip Mortelmans en Peter Van Hoof van M2 Architecten
Architectenbureau Patrick Feyaerts

Lees het verhaal van de architecten 

 

Heist-op-den-Berg bruist

Als bewoner van Park op den Berg bevindt u zich in het hart van de gemeente Heist-op-den-Berg, op een paar minuten wandelen vindt u het commerciële en culturele centrum. Voor wie er even tussenuit wil of gemakkelijk op het werk – in een andere stad – moet geraken, ligt het station ook vlakbij.

Ontdek Heist-op-den-Berg

TOEKOMSTIGE BEWONERS

 

"Ik was al een tijdje met bouwplannen bezig in Heist-op-den-Berg toen ik Park op den Berg leerde kennen. Naar mijn gevoel is dit het enige project in de buurt met zo’n uniek, klassevol karakter. Op de site van Park op den Berg stond vroeger het Heilig-Hartcollege, hier liep ik jaren school. Wij zeiden ook wel eens ‘de school op den berg’. Op de sluitingsdag van deze school kon je op het hoogste verdiep, waar de turnzaal was, voor een laatste keer het fantastisch mooi uitzicht bewonderen vanop de turnbanken. Een moment dat ik niet snel zal vergeten want de zon ging net onder op een mooie zomerdag. Ik was meteen verkocht! Dat wekte mijn interesse helemaal. Dankzij de centrale ligging is het project ook interessant als investering.”

- Nick

"Het was al enkele jaren de droom van mijn vrouw om voor onze oude dag uit te kijken naar een andere woonplaats. Onze huidige woning leek haar naar de toekomst toe te groot en onderhoudswerk in de tuin was niet aan haar besteed. Liefst een appartement met het nodige comfort, dichtbij een aangenaam centrum. Bij voorkeur haar vertrouwde Heist-op-den-Berg. Alleen…zij moest mij nog overtuigen!

De omstandigheden zaten haar echter mee: mijn pensioen kwam dichterbij, de werkdruk begon wat zwaarder door te wegen en onze dochter, die mede werkzaam is in de praktijk, kreeg andere opportuniteiten aangeboden die haar aantrekkelijk leken.

Ik stelde dan mijn voorwaarden aangezien ik met pijn in het hart mijn tuin, mijn hobby en passie, zag verdwijnen: een locatie die rustig gelegen is, met veel groen in de omgeving, dichtbij een aangenaam dorps- of stadscentrum met winkel- en horecagelegenheden. Samengevat: een comfortabel appartement dat tevens een vakantiegevoel creëert.

Zo kwam zij op een dag thuis na een infodag bij DCA. Het project Park op den Berg sprak ons meteen aan. Vooral de rustige ligging en de prachtige uitzichten, naast een luxueuzere afwerking gaven de doorslag. Wij zijn met enthousiasme in het project gestapt en hopen uiteraard dat ons enthousiasme nog verder zal groeien!"

- Kristin en Michel

 

"Onze zoon, die in Heist-Goor woont, lichtte ons in over Park op den Berg. Vandaag wonen wij al enkele jaren langs de autostrade, het is er zo ontzettend druk en gevaarlijk geworden. Dit gaat ook ten koste van de luchtkwaliteit, waar wij op onze oude dag toch over moeten waken. Wij bezochten de site van Park op den Berg en merkten op dat het project heel centraal gelegen is en tegelijkertijd snuif je de gezonde buitenlucht op van de groene omgeving. We gaan nu ook dichter in de buurt van onze zoon wonen waardoor we heel wat reistijd besparen om leuke uitstappen te maken."

- Ingrid & Henri