Vergevorderde bouwwerken

park op den berg logo

Park Op Den Berg

Appartementen en penthouses met uitzicht op genieten

Park op den Berg is in alle opzichten uniek. Dit nieuwbouwproject met 36 luxeappartementen en penthouses ligt op de Heistse Berg, een heuvel die uitkijkt over Heist-op-den-Berg. De integratie in het bosrijke landschap, de transparante en vloeiende bouwstijl en het gebruik van duurzame materialen, geven dit woonproject op de site van het voormalige Heilig-Hartcollege een bijzonder karakter. De doordachte indeling en stijlvolle afwerking van de appartementen en penthouses versterken nog de beleving van de omgeving. Dit is kwaliteitsvol wonen met zicht op genieten.

Meer over het project

Kom naar Nieuwbouwzondag

Zondag 20 oktober laten we u graag kennismaken met Residentie Park op den Berg in Heist-op-den-Berg. Kom langs op de site tussen 10.00 uur en 15.00 uur en beleef het unieke panoramisch zicht van de luxeappartementen vanuit een uitkijktoren. Wenst u alvast meer informatie? Contacteer ons op 03 290 90 00. We hopen u te mogen verwelkomen!

Adres: Kloosterstraat 3, 2220 Heist-op-den-Berg

Appartement kopen in Heist-op-den-Berg?

Park op den Berg biedt u de keuze uit nieuwbouwappartementen en penthouses met een schitterend uitzicht over Heist-op-den-Berg.

Bekijk het aanbod

Groene omgeving

Vloeiende architectuur

Fantastisch uitzicht

Harmonieus woonproject

"We gingen voor dit nieuwbouwproject op zoek naar een welgevormd evenwicht tussen de natuur van vandaag en de nieuwe wooneenheden. Een perfecte harmonie met het landschap creëren was van in het begin een prioriteit in dit woonproject."

Philip Mortelmans en Peter Van Hoof van M2 Architecten
Architectenbureau Patrick Feyaerts

Lees het verhaal van de architecten 

 

Heist-op-den-Berg bruist

Als bewoner van Park op den Berg bevindt u zich in het hart van de gemeente Heist-op-den-Berg, op een paar minuten wandelen vindt u het commerciële en culturele centrum. Voor wie er even tussenuit wil of gemakkelijk op het werk – in een andere stad – moet geraken, ligt het station ook vlakbij.

Ontdek Heist-op-den-Berg